Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När rutinen slår till...och varje dag känns som densamma...


Ett dygn....

Morgon... 06:30

Förväntan....Ljus, strimma av hopp...
Längtan....Igår en historia, idag med nyvaken kropp....

Förmiddag... 09:45

Misstag....Kan fortfarande reparera...
Svag....Kan fortfarande reagera...

Lunch... 12:25

Trötthet...Gör sig påmind, dagen känns som en kopia
Förtret...Irritationen över medmänniskor i det fria..

Eftermiddag... 15:50

förvisad...Minner om mörker, och längtan bort
Prisad...Är tanken om lycka, allt för kort

Kväll... 20:10

Resignation...Likgiltigheten är vän med allt i moll
implosion...Kroppen försluter sig och förlorad kontroll.

Natt... 00:15

Längtan....Slumpen målar den pågående drömmen
Förväntan....Finns omedveten förstummen....................






Fri vers av Max Poisé
Läst 425 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vissa dagar känner man sig sådär.
Bra läsning.
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé