Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrum....

Vänta inte...
För du kan aldrig segra igår...

Du kan bara finnas idag...Nu
Du ägnar för mycket tid åt...
ingenting...

Vänta inte...
För du finns ännu inte imorgon

Du kan bara din framtid förnimma
Du ägnar för mycket tid åt...
Ingenting

Vänta inte....
För du kan göra allt nu..
För du ägnar för mycket tid åt...
Ingenting




Fri vers av Max Poisé
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-05 20:39



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Denna gillade jag.......och behövde nu!!
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé