Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tomt på natten...


Du fattas mig

Det känns oroligt nu

tystnaden är högljudd

dina hjärtslag

fattas mig


Natten förvandlas till

oändlighet

kylan har nått

långt nu


Kom nu älskling

svep dina varma andetag

över frusna lemmar

håll mig nära


Oroskänslan tar över

kom tillbaka

min själ längtar din

du fattas mig...




Fri vers av sulimaa
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-06 14:03



Bookmark and Share


  Aciom
Bokmärker!
2009-07-06

  Suzy med punkterna
Mycket mycket väl skrivet om denna längtan
2009-07-06

  Glensan
Ohh denna längtan
kan bli outhärdlig
ibland, vackert
skrivet om nåt som
vi alla varit med om
bara tiden kan hela
den känslan.. bara tiden
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa