Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att ALDRIG ge upp......., KAMP-ORD för DE SOM känner sig "INTRASSLADE I APATINS GARN" !!!!


"BLODSMAK !"

Ta Fajten !
Stå på Dej !
Det är DITT liv !
Använd den hjälp du har RÄTT till !
Du har RÄTTIGHET till DIN HÄLSA !

Låt INGEN snärja Dej !
Backa INTE !
Avancera !
Hopplösheten är INGENTING VÄRD !
Apati FÖRLAMAR !
SLÅSS !
INTE FYSISKT utan VERBALT !

KÄMPA tills BLODSMAKEN känns på tungan !
Du PALLAR mycket MER än DU, någonsin, KAN TRO !
SKAPA UPPMÄRKSAMHET ! ANMÄL DE SKYLDIGA !
ANVÄND MASSMEDIA (de "älskar Davids kamp mot Goliat") !
SÅ gör jag (och har gjort det i HELA MITT VUXNA LIV)
Precis JUST NU tar jag en fajt med myndigheterna (men, av hänsyn till den drabbade, kan jag inte berätta mera)
Jag kommer INTE att ge upp denna gång heller !
Men kom ihåg: FAKTA slår ALLTID ilska ! Ingen idé att råskälla, använd DET du VET !

--
M




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-06 18:51



Bookmark and Share


  aol
tack för dina ord käne att jag behövde dom tack
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska