Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Hur skall jag förklara
så att du förstår?
den längtan och saknad
som tär mig så?
Av Kött och Blod
står jag här
står du här
och ändå kan vi inte
mötas
En mur
tjockare än vår hud
tränger iväg oss
särar på vårt vi
Din mur vilar över mig
nästan kväver mig
Jag vill andas
Jag vill att du och jag
andas
igen.
Hur skall du förstå
att lyssna på det
som tär mig så..?




Fri vers av jacqueline
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-06 20:07



Bookmark and Share


    manipulerade_mongon
jag tycker om det här,
går nästan att ta på
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline