Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur "En Narcsisists dagbok" En berättelse ur egoismens slagfält


Stanna inte upp...

Stanna inte upp
För då måste du tänka
Då måste du se...
Hur ditt liv ser ut...

Fortsätt spring, tänk inte...spring bara spring...
För du äger inte den fatala styrkan som krävs
för att reparera de skador du åsamkat under din färd.

Stanna inte upp
För guds skull, sätt på dig bindeln
Låt din färd bli utan kompass
Låt din färd föra dig utan tanke.

Fortsätt spring, tänk inte....Låt dina beslut bli vad det blir
Du är för svag för att inse att de genvägar du tar
kommer bli ditt fall.

Stanna inte upp...
Likt en lemmel för du dig framåt...
Du kliver på andra och tittar inte bakåt
För lite offer måste det existera

Stanna inte upp
Du är en evig förlorare ändå..
I ett slagfält som kallas för liv.

Den som skriker högst
Den som slåss mest
Den som äger mest
Vinner ett gatlopp....som kallas för liv.

Vi andra...vi ler lyckliga..
Vi har redan stannat upp
Vi har redan insett...




Fri vers av Max Poisé
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-06 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det känns som att det tyvärr ofta är så där.
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé