Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åhhh så jag vill höra ditt skratt...


Är busig nu

Men kom då

jag är ju här

ta min hand

så springer vi så snabbt

benen bär


Är så busig nu

bara måste leka

du lockar mig

mitt hjärta


Det kittlar i min mage

när du snurrar mig runt

jag vill skratta

som bara vi kan tillsammans


Kom min älskling

fånga min själ

håll mitt hjärta

så älskar jag dig...




Fri vers av sulimaa
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-06 23:01



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Jag blir fnittrig, tack!
2009-07-07

  Glensan
Skrivet med sprudlande glädje
som smittar som pesten, jag
älskar kortet lika sprudlande
glad där, mänskligheten
behöver personer som du,
som sprider glädje!!
2009-07-06

  Water VIP
Nu fick du till nåt lekfullt, härligt som man gärna upplever
2009-07-06

  Suzy med punkterna
Leendet du alltid lyckas åstadkomma, tack;=)
2009-07-06

  Aciom
Så läckert skrivet ! ..Känslan att älska är magisk!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa