Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur "En Narcsisists dagbok"


Dags att hitta hem

Nu!!!......Lev nu....Varför vänta?

Tror du att ditt liv ger dig ränta?

Nu!!!....Lev nu...Imorgon kommer nya mål...

Tror du att du är gjord av stål?...

Det kommer en dag, då du tittar tillbaka

Och din ödödlighet får bittert smaka..

Ett liv fyllt av kamp och gråhet...

Vill du minnas det med förtret?

Nu!!!....Lev Nu!!!....Börja i din box kryssa ditt liv!!!

För du vet inte vart du hamnar med nästa kliv...

Nu!!!....Lev Nu....Våga värdera din dag....

För imorgon är du gammal och svag...

Det kommer en tid..Då du sätter betyg

Och du längre inte kan använda ditt livsintyg

Rädslan att inte ha hunnit med

Är en känsla som inte lämnar dig i fred.

Nu!!!....Lev nu...Imorgon kommer nya mål...

Tror du att du är gjord av stål?...

Dags att hitta hem....

Carpe Diem...




Fri vers av Max Poisé
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-06 23:08



Bookmark and Share


  DominiQueen
Jag går igenom Din litteratur från början efter att jag nu etablerat en fin poetvänrelation då jag älskar Dina djupa rymder.
Så härligt att läsa det Du skrev här 2009 och så tidigare i natt skriften:
"Jag kommer hem nu" kul att följa längtan till fullbordan.

Välsignar Ditt hem med ett hem kära hem..
Namaste
DominiQue
2016-04-04

  Junitvillingen
Livet är här och nu...stunden som är kommer aldrig igen...så det finns verkligen ingen anledning att vänta med att börja leva!! BRA skrivet!
2009-07-10

  jonke
här kanske du kan hitta hem:-) http://perceivingreality.com/

2009-07-06

  Aciom
underbart skriven ! man ska leva för dagen som nalkas njuta full ut av det man har!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé