Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad vinnare

Det är jag

denna dag

som har slutat att protestera

för det känns

som det bränns

när du upphör att existera

Vad jag ser

finns inget mer

av din närvaro här

vart är du nu

vet bara du

efter vår våldsamma affär

att jag kan sakna

att jag kan vakna

vet jag plötsligen idag

att jag sårar

och dig tårar

gjorde ju mig aldrig svag

men det jag nu vet

efter all förtret

är att jag med ånger tar mig fram

att du inget kunde förlora

och ska man segraren kora

så var det ingen som vann.




Fri vers av Max Poisé
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-06 23:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Synnerligen tänkvärda ord...
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé