Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så älskar jag att leva...


Livet sprudlar

När livet bara sprudlar

när blodet bubblar i ådrorna

då klingar mitt

skratt i solen


Så enkelt när livslust

tagit självklar plats

i min kropp

och mitt sinne


Jag vill famna

hela världen

du lockar mig

mest


Ditt leende smälter

mitt hjärta

kom så dansar vi

till sommardagens toner


Kärlekskänslan är här...




Fri vers av sulimaa
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-07 01:01



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint poetat och en härlig bild
2009-07-07

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader min vän!
2009-07-07

  Junitvillingen
Wow du!! Härligt livfull glädjetext och med fotot på glada, vackra dig blir detta en fullträff - i både ord & bild! Kraaaaaam vännen:-)
2009-07-07

  beam72
underbart vackra känslor
2009-07-07

  Carola Bouvin
Sprudlande livslust...som smittar av sig, Tack!
2009-07-07

  peter markurth
detta var oerhört fint
2009-07-07

  Sturesdotter
kärleksfulla texter gör livet värt en extra dag!
2009-07-07

  Glensan
Positivitet och glädje strålar
här igen, hade gärna dansat
glädjeskutt med dej :-)
2009-07-07

  blaite
Du e king på det fina...bara så du vet...
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa