Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur "En narcsisists dagbok"


Lidande och Upprörande

Förändring...
Lidande och upprörande

Sondering
Flyktväg med tanken störande

Kontrollera
Behovet växer i takt

Patrullera
Förändring ska vara i din makt

Trygghet
Finns i ditt minne

Förtret
Finns nu i ditt sinne

Ressignering
Du finns inte i förande

Förändring
Lidande och upprörande




Fri vers av Max Poisé
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-07 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé