Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konflikt i B


B

Målande bärande budskap....
Borta, bevingat bråte

Vrålande bryskt bortglömt
Borta, bedömt befängt

Ålande bortom benämning
Borta borde bannas

Tålande besinnat budbärande
Borta, bortblåst blankt




Fri vers av Max Poisé
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 14:34



Bookmark and Share


  ramblinroses
ja... borta borde bannas...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé