Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Du...

Det Du jag söker finns inte
kommer aldrig att finnas
nu är det deffinitivt beskedligt omtalat
alla jag möter halkar utanför
träffar inte på pricken
aldrig en hand i min handske
och verkligen inte lika som bär!




Fri vers av Inger Eriksson
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en man ska passa på samma sätt som haute couture. passar han inte perfekt, så är det katastrof. gillas.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson