Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För all tid

Jag trodde inte att känslan i magen skulle bli så stark
Jag trodde inte att de orden jag längtat efter att få säga skulle snubbla så i min mun
Jag trodde inte att det jag velat att du ska göra skulle göra så ont
Jag trodde inte att jag älskade dig

Men det är klart jag gör,
det gör jag alltid
Det är bara på ett annat sätt nu,
inte samma som förut

Inte samma pirr
Samma spännande, berusande känsla
Inte samma blickar
Samma leenden, samma fantastiska kyssar


Jag trodde inte att det skulle göra ont.
Men det gör det.
Men hellre ont nu, än en utdragen ovisshet

För all tid




Fri vers av Annicka
Läst 355 gånger
Publicerad 2009-07-07 22:57



Bookmark and Share


  Jackass
<3
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Annicka
Annicka

Mina favoriter
Snabbtinat i mikron