Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går över ...men det gör jävligt ont...


Lyckan var inte för mig

Var kommer alla tårar ifrån

dom som rinner och rinner

som en kran som sprungit läck


Tar dom aldrig slut

däms upp av något annat

något som distraherar


Gör som tidigare gånger

stoppar ner känslorna

i ryggsäcken

och snör åt så hårt jag kan


Inatt är saknaden på besök

saknaden efter lyckan

den som inte var för mig

inte den här gången


Jag finns här

med sorgen i hjärtat

men jag finns här...


Jag är din eviga själsvän...




Fri vers av sulimaa
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 02:33



Bookmark and Share


  Glensan
Stark smärta här
men hellre mycket
tårar , än att dämma
upp och inte gråta alls.

"Lyckan kommer lyckan går...."
2009-07-09

  Junitvillingen
Ajdå, så ont denna gör...och så tufft DU måste ha det - ifall detta är självupplevt. Men stoppa inte in tårarna, snör inte åt ryggsäcken - lev ut sorgen & besvikelsen - kapsla inte in det svåra!! Varmaste kramen till dig min vän.
2009-07-08

  Sturesdotter
aj

äkta smärta
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa