Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland så räcker inte kärlek till...


Du är värd att älska

Den själ du visat mig

den är värd att älska

det hjärta du visat mig

det är värt att älska


Den underbara medkänsla du besitter

den är värd att älska

din underbara humor

den är värd att älska


Din innerlighet och ärlighet

den är värd att älska

din otroliga omtänksamhet

den är värd att älska


Den otillräcklighet du säger dig känna

den är värd att älska

din osäkerhet och tvekan

den är värd att älska


Din förmåga att visa känslor

den är värd att älska

dina tårar och ditt skratt

det är värt att älska


Din uppriktighet mitt hjärta

den är värd att älska

den människa du visat mig

han är värd att älska


Så mitt hjärta lova att försöka

älska dig själv

så fortsätter jag att älska

din själ


Du är tillräcklig

bara för att du är du...




Fri vers av sulimaa
Läst 660 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-08 11:52



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Helt underbart vackert och visst är vi alla värda att älska.
2009-07-12

  Glensan
Bokmärkes direkt
Som taget ur mitt liv

MYCKET BRA!!
2009-07-09

  blaite
Ja man lär ju älska sig själv först..kanon text..fan va du e på hugget då..leverans prinsessan e de du..
2009-07-08

  Carola Bouvin
Fantastiskt helt underbart sagt utav dig, må detta gå fram till rätt person, och att denne verkligen suger in vart endaste bevis av det som du ger, fantastisk e du och superbt förmedlat!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa