Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ändå livet som drar fram...


Minut för minut

Minut för minut

andetag för andetag

fortskrider denna natt


Regnet mot rutan

samsas med

mina rinnande tårar


En enda önskan

ekar i mitt inre

låt honom finna kärleken

kärleken till sig själv


En salt droppe

når mina läppar

smakar liv


Liv mitt i smärtan...




Fri vers av sulimaa
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-08 12:09



Bookmark and Share


  BackStabber
Bra
2009-09-28

  Suzy med punkterna
Strålande poetat min vän
2009-07-10

  Glensan
Den salta droppen är bekant....
2009-07-09

  blaite
Tung text..plus att det regnar shit..
2009-07-08

    ej medlem längre
Så sanna känslor
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa