Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konflikträdsla i vardagen


När jag gömmer mig......

Tänker inte stanna....
Jag ska snart gömma mig i mitt liv.
Jag ska stoppa mitt huvud i sanden.
För rädslan att mötas är större än kraften att gömma mig.

Jag tänker inte stanna....
Jag ska fly från konflikten, som jag gjort så många gånger
Den tar tag i mina innersta delar och formar mig till osäkerheten
För rädslan att gripa tag i dig är större än kraften att gömma mig.

Tänker inte stanna....
Ska fly och gömma mig bakom närmaste betongvägg.
Där ska jag stanna till vinden slutat blåsa...
För rädslan att gripa tag i problemet är störren än kraften att gömma mig.

Jag tänker inte stanna....
Jag tänker inte möta dina ögon på slagfältets skådeplats
Jag är så rädd att jag skakar mig till sömns
För rädslan att se min fega uppenbarelse är större än kraften att gömma sig.

Jag tänker inte stanna...
För jag vet att vinden snart slutar storma..
Och jag vet att det snart är vindstilla igen
Då finns inte rädslan längre och jag kan gå som en vanlig människa igen...




Fri vers av Max Poisé
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé