Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den lilla tösen är tillbaka för en stund...


Avdammad smärta

Ser henne framför mig

den lilla sårbara flickan

hon med det rågblonda håret

hon som alltid ville ge


Känner den lilla tösens smärta

smärtan av att inte räcka till

att inte vara nog

att inte synas och vara älskbar


Den smärtan är på besök nu

avdammad och framplockad

framdragen ur djupa salar

fyllda med hemligheter


Vem ser henne

vem hör

vem orkar förstå

och finnas till


Hon vill bara älska

bli älskad tillbaka

hon ville det då

hon vill det nu


Hon är jag...




Fri vers av sulimaa
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-08 12:15



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Berörande.........
2009-07-10

  Glensan
Tårdrypande text som ger
en sorgesen emotionell känsla

Hoppas den lilla tösen ser
hur fin hon är...
2009-07-09

  Junitvillingen
I ditt vackra ansikte på bilden finns dock smärta i din blick - tycker mig se din sårbarhet, din saknad & längtan i dina ögon...bilden stämmer otroligt väl in på texten!! Starkt & gripande min kära vän:-)
2009-07-08

  RedCherry
på något sätt låter det som om du skriver om då&nutid.
att smärtan från då hänger med nu också & det gör hela dikten, hela dig sårbar & vacker, men ändå låter det tungt.
2009-07-08

  Carola Bouvin
Att få älska och att bli älskad är den sanna vägen till lycka, fint!
2009-07-08

  blaite
När man läser texten och tittar på bilden så ser de ut att höra ihop..tungt
2009-07-08

  flickan i spann
inerligt beskrivet! bra!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa