Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig, som du är



Från fjärran

kom ord

och

hittade hem

som flyttfåglarna


Från fjärran

kom du

och

hittade hem

i mitt hjärta


Himlen och jorden

var som ett

och

jag vet nu

att någonstans

finns det ett hav för oss


för att


Jag älskar dig, som du är





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 2325 gånger och applåderad av 55 personer
Publicerad 2009-07-08 15:16



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så vackert vävd dikt, ord som slingrar sig fram till slutklämmen: "Jag älskar dig, som du är" - det är så himla fint poetat detta!
2011-10-18

  kärleks ängel
så mycket kärlek!!
2009-08-20

  Bibbi VIP
Så skön.
2009-07-30

  Hans Christian
Så ömsint och berörande. En njutning att läsa.
2009-07-30

  Michaela Dutius
"Från fjärran kom du och hittade hem i mitt hjärta"
Underbara ord.
kram
Michaela
2009-07-28

  walborg
Så innerligt vackert skrivet, och så den andaktsfulla bilden till!!! Poesi som tar andan av en!
2009-07-22

  aol
en underbar käreksfull dikt som strålar sån ömhet och djup kärlek
2009-07-20

  Gisela Nordell
Ljuvlig poesi som går
rakt in i hjärterötterna!
2009-07-19

  wellness tina
fint fint =)
2009-07-19

  Monika A Mirsch VIP
Det svallar och flyter i din dikt mot havet.
2009-07-18

    abdel-kader
Känsla utstrålas från varje ord
Riktigt bra skrivet
2009-07-17

  JLindh
Så vacker, underbar
Kram vännen
2009-07-17

  sulimaa
Att älska för hur någon i sanning är ...det är kärlek på riktigt! Så underbart skrivet...
2009-07-12

  Spir@
Vackert vackert!
2009-07-11

  Ewa Flower
Så vackert skrivet!!!
2009-07-11

  * Ammi *
ja att acceptera varandra som vi är , så borde det alltid vara, vackra rader som alltid vännen!
2009-07-10

  issac.a.m
Vackert skrivet...
2009-07-09

  Eva Langrath VIP
Du skriver vackert om det som alla någon gån i livet borde få möta känslan av att vara älskad just för den man är.
2009-07-09

    ej medlem längre
Som du är -
vad fint!
2009-07-09

  mare VIP
Vackraste kärlek....fin..
2009-07-09

  anits VIP
Mycket vackert
2009-07-09

  Miss Mod
Det som alla önskar, fin text.
2009-07-09

  Elaine.S VIP
Kärlek!!
2009-07-08

  Ronny Berk
så vackert finstämd poesi; förmedlar mej en känsla av innerlig kärlek
2009-07-08

  Sturesdotter
när man ser en sannhet, fint skildrat
2009-07-08

    Al Lanzon
Fint skrivet detta!
2009-07-08

  Ulf Lagerholm
jag brukar vilja uppmärksamma det som är vackert, denna slinga är vacker, därför även sann, dessutom anser jag att texten och bilden äger en gemensam klangbild, fotografiet tillåts inte dominera över orden, å vice versa
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic