Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ditt medvetna omedvetna


Jag kommer aldrig vakna upp och dö!!

Jag kommer aldrig vakna upp och dö!!
För det hade jag redan gjort isåfall..
Jag kommer aldrig somna medvetet..
För då hade jag aldrig somnat...
Jag kommer alltid vakna omedvetet
Annars hade fortsatt sova

Min kärlek kommer alltid vara mitt val
Min tid jag ägnar likaså
Mina ögon ser saker utifrån mig
Det kommer alltid vara min verklighet.

Det kommer alltid vara min trygghet
Det kommer aldrig vara ett medvetet missförstånd
Jag kommer alltid välja mina egna val
Jag kommer aldrig drömma medvetet

Jag kommer aldrig vakna upp och dö!!





Fri vers av Max Poisé
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-08 15:27



Bookmark and Share


  ramblinroses
alltid vackert...

.. och jag avundas dig

... kanske når jag dit en dag jag med...

max p... dina ord gräver i mig... når mig...

jag är glad att jag råkade på dig :o)
2009-07-12

  Öknens Ros VIP
vad är då dvala? medvetet eller omedvetet, eller båda....en liten undran....?
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé