Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tar tid.

Nu har det gått över 33 månader
Det är först nu jag börjar känna

Att leva, det är faktiskt roligt


På riktigt


Känner inte lika mycket ångest
Över att bara vakna

Några dagar är jobbiga

Finns fortfarande nätter
Då jag inte vill somna
För jag är inte säker
På om jag orkar vakna igen

Men dom dagarna
Är väldigt få

Fröken Insomnia hänger kvar
Så sömnen fungerar inte
Men med tid kommer den göra det

Allt tar tid
Jag har inte bråttom

Herr Mörker va här på besök
Jag tror han fortfarande lurar i mörka vrår
Men han kan inte kidnappa mej nu
För jag har hittat det som skrämmer honom

Skratt
Lycka
Leende



Och ler
Det gör jag ofta


Jag gjorde en förändring



Nu ser jag framtiden igen




Fri vers av DarkSideMoon
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkSideMoon
DarkSideMoon