Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byta?


Presterar då jag ser att skottet är på ingång

varför?


Byta någon?

vill prestera då hylsan är tom




Övriga genrer av -Dandy
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-07-08 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy