Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek? Manipulation, hot, våld, kontroll? Nej. Kärlek kräver inte sitt.




Kärlek kräver inte sitt

Kärlek

Kär-lek

Kräver inte

Kväver inte

Den leker sig fram

Kräver inte sitt

Tillåter växande

Skapande

Glädje

Rörelse

 

Kärlek

Kär-lek

Kan också stavas

FRIHET

Fri från rädsla

Kärlekens frihet

ger liv

lust

hopp

tro

 

Frihet

- så dyrbar -

stavas också

KÄRLEK

 

ovillkorlig




Fri vers (Fri form) av Anna*
Läst 727 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-07-09 09:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En klokskap som tål att visa upp igen,,, den får inte glömmas, jag Bokmärker och så får den nytt liv hoppas jag! Kram!
2016-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Varma ord som ger hopp åt framtiden...
2012-10-21

  aol
underbart sant vännen
2010-06-10

  chaii
sant! fint skrivet
2010-06-02

  Lady Alassa
Fri Het & Glädje
2010-02-07

  Lady Alassa
Underbart hur lek understrykes.
och att få leka sig fram i dikt.
2010-02-07

  Nova-Liv
true that!
2009-08-06

  Maria T
Denna KÄRLEK kommer att
bli din en dag
2009-07-29

  Gunilla VIP
Vi vet så lite om
kärlek
men vi vet
att den bara ger,
den bara finns.
Allt annat kan
kallas beroende,
medberoende,
manipulation,
.....
2009-07-14

  anits VIP
Nej, kärlek kväver inte, den är......
2009-07-13

  Michaela Dutius
En underbar och poetisk beskrivning av kärleken!
2009-07-11

  Bibbi VIP
Jag tror också på den totalt kravlösa kärleken.
"Störst är kärleken." 1 Kor.13:13
Applåd och bokmärke.
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*