Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balans


som när spegelblanka vattenytor krusas med ilafrt av vinden

när lugnet faller där fågeln följer varje vågrörelse

hur andetagen följer den inre banans harmoni

skiner förnöjsamt leende grynings uppståndelse




Fri vers av JNI
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-09 16:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
i dessa rader bara är man
så mjukt och följsamt in i existensen...härligt!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI