Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa för mig min älskade

Dansa för mig min älskade.
Dansa för mig en dans
som bevisar Din kärlek
som hålls vid liv av den musik jag spelar.
Dansa till min musik.

Utmana mig min älskade.
Fånga mig i Ditt nät och låt mig inte komma undan
...fast jag säger nej
Låt mig inte komma undan.

Jaga mig tills jag måste fly in i musiken
som mina fingrar skapar på tangenterna
som för fram den.
Jaga mig tllls jag inte flyr längre...

Tänd elden
som värmer min kalla kropp.
Värm den tills jag slutar att darra av
Kylan.
Det är så kallt!

Tag mig till en säng som är bäddad med
den renaste och skönaste satin.
Väck min åtrå
Tänd mitt ljus.

Möt mig med Din nakna kropp
Låt oss mötas i ett Naket tillstånd
då alla barriärer är raserade.
Möt mig i en Värld
där allt är
Naket
där allt är
Rent...




Fri vers av jacqueline
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-10 12:03



Bookmark and Share


  Glensan
Åhh så naket vackert
känslofulla rader som
man känner nära huden
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline