Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla barn

Hej lilla barn, jag såg vad du gjorde igår
Ljug inte, jag såg dig
Försök inte ljuga för mig, jag vet redan allting
Jag vet att du kan höra mig
Du kan sluta att försöka gömma alla bevis,
din hemlighet
är inte längre säker
Jag vet redan allting

Du satt intill väggen med rakbladet
i handen
Först tvekade du
men hatet vaknade till och
tog över
Du var maktlös
Blodet rann från handleden,
ner på golvet
Du skrek med panik i rösten
hur blodet brände till på huden
när det sakta formade
en röd, stor pöl
på det vita golvet

Du skrek, jag skrek
Din kropp tillhör inte dig själv längre
Du är för svag
Hörde du vad jag sa?
Du var för svag

Med tårfyllda ögon kollade du på mig
Du ville få ett slut på allting
Världen hade låst dig ute,
du var rädd och
jag såg att du behövde en hjälte
i ditt liv




Fri vers av Jo-hanna
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-10 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärtsamt
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna