Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjuka och hat

Svartsjuka är egentligen rädslan
för att förlora den man älskar

Man hatar det man är rädd för




Fri vers av Jo-hanna
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna