Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Jag vill blåsa glitter
över hela din värld
så det är vackert
vart du än går




Fri vers av Jo-hanna
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-11 16:27



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
snyggt johanna!
2009-09-12

  john ekström
Så vacker i sin enkelhet, tänk om man fick en sån här dikt tillägnad en, *suck*=)
2009-09-12

  peter markurth
mkt bra
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna