Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av mina sömnproblem är att jag saknar dig

Jag har tänkt i flera månader
Jag har tänkt på vad det är som får mig
att vara vaken nätterna i sträck
Jag vet en av alla dessa
femtielva anledningarna
till mina sömproblem
Ett av problemen är att
jag saknar dig
Jag saknar dom stunderna då vi
sms:ade mitt i natten
Det blev snabbt en vana
En god vana
Men lika snabbt som den kom
försvann du
Ett av mina sömnproblem är att
jag saknar dig
alldeles för mycket




Fri vers av Jo-hanna
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-24 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna