Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att det ska bli bra med åren

Det sägs att med tiden läker alla sår
Men för mig
känns det bara att det blir värre
för varje dag som går




Fri vers av Jo-hanna
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-18 16:55



Bookmark and Share


  peter markurth
bra gestaltat
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna