Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar din närvaro

Jag hatar den här känslan
Jag är så trött på att alltid försöka
vara perfekt för din skull

Jag drömmer om att vakna bredvid dig
Det skulle vara magiskt men ändå
så overkligt

Det är din närvaro
och dina kyssar
som jag saknar

Och för varje gång jag backar undan inser
jag allt mer att jag sakta börjar
förlora dig




Fri vers av Jo-hanna
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna