Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelpojke

Du där, du är mina vingar, du är min drog,
ja, du är mitt liv
När mina ögon är öppna
ser jag dig
och när dem är stängda ser jag
dig och mig

Du är min mirakelpojke
Du ger mig glädje, du ger mig lycka
I din närvaro existerar inte mina problem

Mirakelpojke, Mirakelpojke
Du är drogen jag behöver
Jag måste svälja dig för att ha lusten
till att komma överens med allt och alla
Men jag kan inte,
du är för farlig

Jag älskar dig, min trogna Mirakelpojke
Men mitt liv är för komplicerat




Fri vers av Jo-hanna
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-10 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker dikt
om något som vi alla behöver
vissa behöver dock ett av det andra könet såklart:P
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna