Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du lova mig

Jag kan inte låta dig gå
Sitter du där alldeles ensam
och tänker,
precis som jag?
Tänker du på allting vi gått igenom?
På alla dem ledsna och glada stunderna,
du vet,
allt det där som är kvar av oss

Kan du lova mig att du
tänker på tiden då allting var så
underbart
Kan du lova mig att du håller alla våra
minnen vid liv,
och inte låter dem flyga iväg

Kommer du ihåg tiden i ditt liv då du njöt
av kärleken,
när du flög på fluffiga, rosa moln

Jag kan inte låta dig gå förens
du har lovat mig först,
att du ska tänka på tiden då allting var
underbart
Kan du lova mig det?

Okej, nu kan du gå




Fri vers av Jo-hanna
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 20:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint
2009-07-11

  Ettrosamoln.
Fin! =)
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna