Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny.....


Titta för helvete inte bakåt...

Du...
Titta för helvete inte bakåt...

Finner du ett liv i helvete
Men
du fortsätter att leva baklänges
Och
du känner dig kroniskt olycklig....

Du....
Fattar inte det logiska i livet
Att
Inget är färdigtskrivet
Men
Du suktar efter ett facit, som inte finns
och..
du känner dig kroniskt olycklig....

Du....
Fortsätter jaga omöjliga mål

finner du ett liv i olycka
Men
du tror till trots att någon dig räddar
och
du känner dig kroniskt olycklig....

Du...
Kanske en dag förstår
att
livet är en konsekvens
men
du vill inte till trots förstå
och
du känner dig kroniskt olycklig....




Fri vers av Max Poisé
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-10 23:43



Bookmark and Share


  ramblinroses
ja, jisses, Max P....

du vet redan att jag älskar att läsa dina ord

men jag måste ändå säga att dessa ord också känns som ett slag i magen... för det är så sant....
2009-07-12

  Starfish-Aura
Väldans tankvärd....

Tack för det

Fridens liljor
//Mjao
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé