Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor...



Styrka och sårbarhet
präglar
föräldrarollen




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-11 01:29



Bookmark and Share


  sulimaa
Så sant...och båda behövs!
2009-07-25

  Sturesdotter
precis så är det

bra fångat
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP