Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar

Önskar att det är
ett liv som
växer inombords

att två har blivit
ett som
sedan gör
tre

Önskar
önskar
önskar




Fri vers av Krissie
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 10:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hej Krissie!Jag håller tummarna isåfall vettu
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Krissie
Krissie