Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecklar ner mina ögonlock



Vecklar upp

mina ögonlock.

Blickar upp

mot trägolvet.

sträcker ut

mina lämmar.



Med händerna

med huvudet

över täcket

blickar jag ner

mot mina fötter


något står

inte rätt till



något står

verkligen

inte rätt till


eller


står gör det

men inte igenkännligt



knuffar ner den

med näven

jämnar ut täcket

med handflatan


Vecklar ner
mina ögonlock









Övriga genrer av -Dandy
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 10:22



Bookmark and Share


  -Dandy
hård besatthet!
2009-07-13

  stella
Hård kärlek...
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

-Dandy
-Dandy