Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KROPP

 

En kropp

naken

min kropp

är ett fängelse

med skruvstäd

runtom

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 12:17



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Smärtande ångestladdad
verklighet att leva med.
Kramar dig lite försiktigt,
bara så du känner min
värme och närhet.
2009-07-12

  Maria T
En mycket stark skildring
av ångest
2009-07-12

  Lars Hedlin
På vilket vis ??
2009-07-12

  Glensan
Låter smärtsamt
2009-07-11

  Eva Langrath VIP
Smärtsamma ord
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen