Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Jag är trött på att det alltid är jag
som måste se på när du har det
så bra

Tillgjorda leenden
Misstänker du aldrig
någonting?
Känner du inte lukten av avundsjuka när jag
är i närheten

Ingen kan må bra
exakt hela tiden
Men du
lyckas alltid bära masken

Har du någonsin gråtit dig slut på tårar?
Jag slår vad om att
du aldrig har skrikit dig hes
Sådana saker jag gör
flera gånger i veckan

I din värld existerar inte
sorg, tårar, ilska
Vad är det för värld
du lever i?
Kom tillbaka till verkligheten




Fri vers av Jo-hanna
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
smärtsamma verkligheten alla flyr ifrån
vissa för alltid
fint fångat
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna