Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild lånad från nätet för längesen... älskar den!


whiskyrus

honung på min tunga som som smeker min gom

bränner som eld

fyller min kropp med artificiell värme

mitt hjärta med mjukaste bomull

 

hotel california smeker mina öron

får mig att minnas

 

jag minns

minns klickandet från bandet i taket

när bilarna kom på rad

 

jag minns

ljudet av de luftdrivna verktyg som omvälvade oss

doften av metall och olja

känslan av lackad metall under våra händer

 

jag minns dig

dina stora blåa ögon

tittade

såg mig

 

jag minns

hur hur arg du blev

fast jag alltid var ärlig

 

du ville inte höra

du ville inte förstå

 

men för en stund var du min

bland de bilar vi byggde

 

whiskyn smeker min tunga

musiken ljuder i min hjärna

mina minnen tränger på

vill inte lämna mig ifred

 

aldrig kommer jag glömma dig!

 




Övriga genrer av ramblinroses
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-12 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses