Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuld

varenda känsla jag bär
är märkt med skuld

varenda önskning jag har
bär med sig skuld

varenda vilja som finns
tyngs av skuld

varenda handling jag gör
fyller min kropp med skuld

det är din gåva till mig, mor

tack




Fri vers av ramblinroses
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-19 15:49



Bookmark and Share


  Yeppis
Bra skriven,väcker en del tankar
2014-03-12

    Max Poisé
den bitterheten tränger genom hårda väggar av betong!

Den känns igen!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses