Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte

sliter i mitt hår
orden fyller mitt inre
skriker ut sin vånda
vill ut...

men jag kan inte

jag begränsar mig hårt
låter mitt yttre gömma
ser stark ut

de tror jag har kontroll
de skulle bara veta!
kaos råder i mig
orden vill ut

jag kan inte

min skam förbjuder mig
jag får inte visa
åhnej

står stark som en vidja
böjer mig smidigt
under deras tryck
låter mig inte knäckas

men
jag kan inte

dövar mig
låter tabletter ta bort mig
glömmer att känna
kan inte leva

orden samlas
trycket ökar
vill få utlopp

men jag kan inte

ser bilder i mina drömmar
förvridna av smärtan
allt som vill välla
men som stannar

för jag kan inte

orden är borta
jag är stängd
jag är hård
jag är kall

jag kan inte

kan inte finna vägen ut

jag är stum







Fri vers av ramblinroses
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-18 02:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
jag ska öppna din dörr!!!
2009-10-18
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses