Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka

över 4 år då jag har varit stum
orden försvann

livet har snurrat runt
tagit mig på en ny resa

tornadon har stannat
jag stapplar omkring som en nyfödd

försöker finna min väg igen
försöker finna mina ord

vi får se om jag lyckas




Fri vers av ramblinroses
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-18 12:52



Bookmark and Share


  ramblinroses
Tack, Max!

2014-02-19

    Max Poisé
Det är jag övertygad att du kommer göra!
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses