Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam

jag njuter!

jag hatar det!!!!!

att vara ensam

vill ha nån
som ser mig
allt
och ändå älskar
älskar den jag är

älskar att ingen vill ha nåt
ha nåt av mig

jag är två

en som vill ge
en som vill ha

men jag orkar inte
orkar inte ge
vill bara ha

och var i helvete hittar jag nån som vill bara ge?????????? :oD
nej.... jag är realist
du finns inte, vännen

så jag fortsätter
fortsätter att drömma
drömma att jag är ensam

.... för det är jag ju!




Övriga genrer av ramblinroses
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-26 03:31



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bravo!!

Kul å se dig igen!!!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

ramblinroses
ramblinroses