Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trolska natt....


Nu reser din ande

Kom min älskade

lägg dig att vila

på den mjuka bädden

av änglavingar


Låt dig sakta

vaggas till innelig ro

insvept i täcke

av älvadimma


I landet av spunnen

silvertråd

fångar du så dina

borttappade drömmar


När isälvorna

blåser sina lugnade

svalkande andetag

håller jag din vackra själ


Natten dansas så in

av änglar och älvor

i den dimhöljda natten

vid trollbergets fot


Nu reser din ande min kära...




Fri vers av sulimaa
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-13 01:30



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Vill träffa de älvorna...
2009-07-14

  Junitvillingen
Wow, en så ljuvlig sagovärld - där vid trollbergets fot vill jag befinna mig med min älskade, tror att romantiken skulle flöda fritt där bland alla dansande änglar & älvor;-))
2009-07-13

  Glensan
Vilken fin trollvärld du
målar fram här med dina
härliga ord riktigt bra
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa