Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak som att du är rädd för kokande vatten

Tappa inte pirret i fingertopparna med mig
Jag tappar alltid mitt hjärta på smutsiga golv
Vardagligt tråkigt är inte min sak
Tillräckligt med tristess i bagaget
och skällsord
anklagelser
tårar och skrik
Slut

Du vet precis som du, när du ryggar från spisen när vattnet kokar över

Nu sköljer frihet över min kropp
Tar mig dit strömmen går
och elektrifierar kärlekscentrat än en gång
Förälskelse är tillfällig förvirring
Men jag är alltid förvirrad
Förlorad

Ordet förhållande har tryckt ner mig i ett par år
Nu är jag på väg upp
tillsammans med dig
Men inte TILLSAMMANS
Vi finns för stunden
med varandra
Och pirret tar inte slut än.




Fri vers av PanicPicnic
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 14:41



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
"Jag tappar alltid mitt hjärta på smutsiga golv" höjer det hele!
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic