Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här andas jag livslust .....


Jag älskar mina ord

Jag älskar mina ord

alla mina ord

de töntiga roliga

de underbart vackra

och de smärtande svarta

som jag finner djupast

nere i själens gömda djup


Jag älskar mina ord

de utnötta

och kliche´artade

bubblar av skratt

när de nya fiffiluriga orden

dyker upp


Jag älskar mina ord

de är min luft

min glädje

och min sensuella lust

min smärta när den

kryper ut genom porerna


Jag älskar mina ord

de är livet jag lever...




Fri vers av sulimaa
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-13 16:58



Bookmark and Share


  Glensan
Vackra kärleksfulla ord
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa