Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vågade

Jag visste precis hur
du kände
Men du låtsades vara blind
Trodde du verkligen
att jag inte förstod
någonting av det
som skulle hända

Det är obeskrivligt
den konstiga känslan
Känslan av att behöva se
dig så långt bort
vid horisonten
Där jag inte kan nå dig

Du vet mycket väl
att jag saknar dig
Men ändå vågade du
ta sista steget




Fri vers av Jo-hanna
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-13 20:11



Bookmark and Share


  peter markurth
bra upplägg
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna