Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärlek
vad är det egentligen?
Jag har hört att det ska vara
någonting bra
När jag ser andra
får jag tanken av att kärlek
ska sprida glädje mellan
två personer

Men när det kommer till mig
visar det sig
hela tiden
att det är en enda
stor bluff

Jag som trodde att
kärlek var någonting
man blev lycklig av
Men jag har väl fel
som vanligt

Sömnlösa nätter
Smaken av salt i munnen
Sprängdfyllda ögon som
består av tårar
Lusten att rista in hans första bokstav
i huden

Min värld låser ute
kärleken
för att min värld känner
på sig att kärlek
aldrig kommer
acceptera mig
och låta mig
vara med

Kärlek
det existerar inte i min värld




Fri vers av Jo-hanna
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-13 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vägen dit är smal
därför finner få den vägen

tror man måste bara våga att falla
för det gör man
om , om , om , om och om igen

vill inte låta som en expert
för jag personligen är helt oerfaren
men det är min uppfattning

allt gott gör ont
och allt ont gör gott

mvh Robin Gunnar
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna